Fuld tilfredshed eller pengene tilbage


Excelmanden har altid tilfredse kursister. Efter kurserne evaluerer kursisterne og her kan du se noget af det, som de ca. 1000 kursister sagde har sagt om Excelmandens kurser..


Det siger kursisterne:Peter Krogh

 

"Jeg har på et kursus oplevet Henrik Gotha Jørgensen som en dygtig og levende formidler, som med et humoristisk overskud gav plads til, at vi deltagere fik svar på alle spørgsmål undervejs – og samtidig nåede pensum." 

Dorthe Rasmussen

 

"Henrik er en meget kompetent, engageret og dygtig underviser. Altid venlig og imødekommende og jeg har aldrig oplevet, at han ikke har haft et svar på et af mine spørgsmål. Hans undervisningsform er givende, lærerig og man føler sig absolut bedre rustet til hverdagens udfordringer med Excel efter et kursus med Henrik som underviser."


 

Kristian Rahbek

 

"Jeg oplevede Henrik som en rigtig erfaren og faglig dygtig underviser og med hans undervisningsform, bestående af grundlæggende teori omkring de basale funktioner i Excel efterfulgt af praktiske opgaver, formåede han at indfri mine forventninger til både indholdet af kurset samt undervisningsformen. Gruppen bestod af personer med forskellige indgangsvinkler til Excel og Henrik formåede at ramme den enkelte i undervisningen, hvilket gjorde undervisningen meget nærværende og udbytterigt.

Jeg kan klart anbefale Henrik som underviser."

 

Sussie Lindgaard

 

"Jeg har gentagne gange været Excel-kursist hos Henrik. Efter 1. kursus var det mit ønske, at fremtidige kurser skulle være hos Henrik. Mit indtryk af Henrik er, at han er seriøs, engageret og meget velforberedt. Til trods for at kurserne var sammensat af personer fra vidt forskellige brancher, er det mit indtryk, at Henrik fik undervist os som "en klasse", men hvor der var tid og mulighed for at den enkelte fik besvaret sine konkrete spørgsmål, altid uden at det blev overflødigt eller uinteressant for de andre. Henrik har altid udvist en "ro", der har gjort, at jeg har haft "mod" til at komme med alle mine Excel-spørgsmål Jeg håber, at mine fremtidige Excel-kurser bliver hos Henrik."


Benna Holst

 

"Jeg har været på jeres kursus og syntes det var tip top. Vi var et lille hold med en rigtig god underviser. Henrik var obs på kursisterne og sørgede for pauser – vi blev nærmest tvunget til at holde pause. Det var faktisk en god ide, vi fik klaret hovedet og ingen kom længere end de andre. Her udover virkede Henrik super entusiastisk og kompetent."

 "Super godt. Formår at formidle et til tider meget teoretisk emne på en levende og sjov måde."

Hanne Fjord

 

"Helt fantastisk og enestående lærer. Rigtig gode inputs jeg kan bruge i min hverdag. Kursusmaterialet kan bruges som et rigtig godt opslagsværk."

Katja Schläger

 

"Super underviser - det blev aldrig kedeligt. "

Anne-Marie Søgaard

 

"Instruktørens engagement kan tydeligt mærkes i undervisningen."

Hamis Jongo

 

"Hele konceptet er yderst gennemtænkt og meget professionelt."

Morten Hinz

 

"Rigtig god og nærværende. Meget tydelig i forklaringer mv. Meget lydhør overfor spørgsmål uden for kursus oprindelig indhold. Havde altid en god forklaring og nem og forståelig vejledning. Super godt opslagsværk også til når man kommer hjem."-

Nellie Bradsted

 

"Overskueligt og informativt kursusmateriale."

Peter Lønstrup Jørgensen

 

"Pædagogisk og kompetent underviser. Gode opslagsbøger til brug når man kommer hjem og selv skal sidde med stoffet."

Henrik Thorup

 

"Kurset ramte rigtig godt behovsmæssigt, har tidligere kigget på Excel kurser i kursusbasen, men der var ingen der ramte rigtigt, fordi de alle sammen var for specialiserede og jeg ikke viste præcist hvor mine behov lå."

Tue Westmark Steensen

 

"Godt med opgaver, der giver læring."

Gert Lyksborg

 

"Skide godt kursus - man kunne bruge det til nye ledere:-)"

Juana Sauerberg

 

"God veksling mellem teori og praksis."

Mie Kjersgaard Nielsen

 

"Rigtig god opbygning og struktur!"

Jeanette Bonde Pollmann

 

"Godt at se på sin egen skærm og tavlen "

Helle Vejen Christensen

 

"Det var fint at underviseren var i stand til at tilrettelægge undervisningen efter de reelle kompetencer i stedet for at holde det stringent til hvad man officielt skulle lære. Det giver mulighed for at øge eller sænke sværhedsgraden under enkelte elementer af undervisningen."

Marie Kirkegaard

 

"God undervisningsform."

Annie Brønnum

 

"Lige hvad jeg forventede. Måske endda bedre. Har fået mange relevante tips som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Elsker listen med tips og genvejstaster."

Peter Mundt

 

"Fantastisk at være på et kursus der er så åbenlyst og umiddelbart anvendeligt i fht. arbejdsopgaver af stort set enhver art."

Anne Christine

 

"God balance mellem opgaver og teori - Gode pædagogiske forklaringer - Jeg fik et rigtig godt brush up i forhold til det jeg kunne i forvejen, men lærte også en masse nyt. Specielt en masse ting der gør at jeg kan løse mine opgaver hurtigere. "

Michael Juul Larsen

 

"Meget tilfreds med undervisningen! God og struktureret gennemgang! Meget inspirerende! Meget grundig!"

Mark Samson

 

"God til at tilpasse niveau, samt gjorde indholdet let fordøjeligt."

Jesper Mølgaard 

 

"God og meget pædagogisk underviser."

Peter Nabben

 

"Det har været rent luksus kun, at være mig på holdet. Super god undervisning. Jeg kommer igen:) Det har være målrettet mine interesser og udfordringer med brevflet. Stor viden bag instruktørens undervisning."

Tina Christensen

 

"Super god og behagelig undervisningsstil. Underviseren meget kompetent og havde svar på alle spørgsmål. Flot og pædagogisk materiale."

Birgitta-Maria Nørskov Ibsen

 

"Super godt tilrettelagt. Meget professionel set-up. Venlig vejledning undervejs og man føler, at underviseren er i øjenhøjde. Er fuldt ud tilfreds med det jeg har fået ud af kurset. TAK:o)"

Sandra Mørck

 

"Jeg var overrasket over, at få så meget ud af kurset selv om jeg ofte har brugt Excel før. God undervisningsstil med masser af power. Niveauet var godt tilpasset, hverken for hurtigt eller langsomt."

Trine Viskum

 

"Kurset var meget overskueligt og struktureret. Instruktørens undervisningsstil var meget pædagogisk, skabte en god stemning. Længe siden har set sådant et flot materiale. Lækkert. Top professionel faglig viden."

Jana Semenova

 

"Særdeles inspirerende og medlevende. Der er intet der kan gøres bedre, Bliv ved med undervisningsformen, tempoet, humøret etc."

Erik Ottesen

 

"Rigtig godt kursus - god stemning og meget lærerigt. Forplejningen var ren wellness - har nydt dagen. Tak."

Jannie Christensen

 

"Underviseren var rigtig god til at formidle. God håndbog, som er godt forklaret."

Heidi Højbjerg Olsen

 

"Meget pædagogisk med virkelig god instruktion og opfølgning efter hvert afsnit, hvilket gør, at man husker bedre. Kursusmaterialet er nemt og ligetil at gå til. Godt opslagsværk. Lækkert mad og masser af kage, chokolade og kaffe. God afstemning mellem introduktion, forventninger og indhold."

Sussanne Almann Simonsen

 

"Kursets indhold har været meget relevant for mig. Perfekt struktureret og med gode eksempler. Meget gode illustrative informationer."

Olena Martynenko 

 

"Godt med veksling mellem praksis og undervisning - godt drive af underviser. Kursusmaterialet er nemt at følge og giver god vejledning i hverdagen også. Man kan let forholde sig til dem og bruge dem, hvis man sidder med en anden opgave."

Trine Viskum

 

"Rigtig god underviser. Rigtig godt materiale og letforståeligt."

Mohamed Khayat

 

"Godt og brugbart til mit daglige arbejde. God struktur og behagelig undervisningsstil. Meget fint materiale, der fungerer godt som opslagsværk efterfølgende."

Sandra Mørck

 

"Det er så hyggeligt et sted, at være på kursus. Stilen er så afslappet, men uden det går hen og bliver for slapt - super ros for måden at undervise på."

Kira Jensen

 

"Spændende kursus - Godt og brugbart kursusmateriale - Passende tempo - Er glad for at have været med og glæder mig allerede til det næste kursus."

Tanzeela Gulzar

 

"Rigtig gode opgaver, som giver et godt indblik i problemstillingerne."

Maibritt L. Hansen

 

"Super, lærerigt, underholdende, god stemning, god morgenmad, god frokost, god beliggenhed."

Richardt Kjærulf

 

"Som sidst har det været en fornøjelse at være her :)"

Merethe Jensen

 

"Meget behagelig og rolig undervisningsform, da det veksler mellem teori og praksis. Taber ikke nogen undervejs. Overskueligt materiale og opgaverne er lige til at gå til. Rart med en facitliste."

Maibritt Hansen 

 

"Superb på alle planer - entusiastisk og velforberedt underviser."

Thor Rasmussen

 

"Særdeles god pædagogisk indføring i stoffet. Kursusindholdet var relevant i forhold til at få fjernet dårlige vaner og samtidig få en anden tilgang til bl.a. genveje og flere muligheder for at arbejde med Excel. Instruktøren var særdeles kompetent og god til at tage udgangspunkt i kursisternes vidensniveau."

Erik Ottesen

 

"Jeg synes generelt dette har været et super kursus - jeg arbejder en smule med Excel til hverdag, men har fået en masse super gode finesser med hjem - Instruktøren har været rigtig rigtig god til at forklare og svare på spørgsmål. Hamrende godt gået:o)"

Merethe Jensen

 

"Det var rigtig godt kursus. Alt blev forklaret tydeligt, samt opgaverne var gode, så man selv får lov til at sidde med det. Tidsmæssigt passede det fint. Niveauet var ikke stressende på nogen måde. Jeg synes det var rigtig godt. Man bliver lidt bidt af det, og vil gerne lære mere, men så er det jo rart at der er andre kurser man kan tilmelde sig. Kursusindholdet var relevant for mig, jeg kommer til at bruge det en del i fremtiden. Instruktøren har styr på sit fag og undervisningsstilen er helt fin, tydelig og klar. Kursusmaterialet var rigtig godt. Rart at man kan få bogen med hjem, plus at der er løsninger, hvis det er man skulle glemme det senere hen. "

Tina Labovic Nielsen

 

"Selvom jeg kendte en del til Excel har jeg fået rigtigt mange fif til hvordan jeg arbejder lettere med Excel. Jeg var stadig frisk - selv efter en hel dag på skolebænken. Rigtigt gode opgaver."

Anne-Marie Albrecht 

 

"God formidling. Instruktøren var behagelig og kunne fremkomme med et budskab, som gjorde det det let at forstå."

Jens Egsgaard

 

"Underviseren var meget engageret, så man kedede sig ikke."

Loubna Tahri

 

"Kursusindholdet var meget relevant. Jeg arbejder i Excel dagligt og har aldrig fattet hvad jeg laver. God vekselvirkning mellem øvelser og oplæg. Forplejningen var Super fantastico."

Mai-Britt Bugge

 

"Det var et 'Excel'-lent kursus. :) Rigtigt godt, at underviser kunne tilpasse niveauet og tidsplanen til vores generelle niveau. Alle fik mere ud af det end forventet. Fint niveau, på trods af at jeg kender til Excel i forvejen var der mange småting der er gode at kende til i hverdagen. Uformel tone. Godt med skift mellem 'tavleundervisning' og opgaveløsning."

Ida Hartmund

 

"Super godt kursus der ramte niveau og behovet hos mig. God veksling mellem teori og praktiske opgaver. Instruktøren er meget rolig og gør stoffet let forståeligt og har gode eksempler og øvelser. Kursusmaterialet er meget forståeligt og det følger kurset til punkt og prikke."

Allan Bothmann

 

"Synes generelt at instruktøren var utrolig god til lige at finde det rigtige tempo og også at forklare alt på et niveau, hvor alle kunne være med."

Karina Gyldborg

 

"Jeg har fået rigtig meget ud af kurset i dag. Passende tempo, så alle kan følge med. God forplejning. Hyggelige og rare kursusholdere. Rigtig god dag."

Lis Lund

 

"Instruktøren var god til at komme ned på det niveau vi var på. Det var klart og tydeligt, samt fyldt med engagement."- Johan Vedsmand Jensen

 

"Rigtigt godt kursus. Fik meget ud af det."

Michael Banaga

 

"Dejligt nemt at gå til, med passende tempo og sværhedsgrad med mulighed for svar på spørgsmål ud over indhold. Behagelig undervisningsstil. Godt materiale til opslag efter kurset."

Thomas Martin Hannberg

 

"Fin tidsdisponering og godt overblik. Brugbart indhold, pædagogisk fremstilling og godt at få handy hjemmeudgave med noter med hjem. Fint med ekstra opgaver til de hurtigere, så man ikke sidder og keder sig. Virkelig fornem forplejning."

Anne Hansen

 

"Det er dejlig holdet ikke er stort. Der er tid til alle."

Pia Justesen

 

"Rigtig god undervisning, hvor man ikke kan sidde og bruge skærmen mens der undervises. Godt med en gåtur til frokost."

Jette Nylander

 

"Super godt kursus, er klar til at møde nye udfordringer i PowerPoint."

Lone Haras Severinsen

 

"Meget dygtig underviser. Forplejning i absolut særklasse."

Allan Bøgh

 

"Rigtig fint kursus - godt med både teori og praksis."

Pia Bjerning Madsen

 

"Super med vejledning i papirform, man kan tage med sig hjem."

Emanuela Cusenza

 

"Utroligt fyldestgørende og i et roligt tempo. Instruktøren får os alle med. Kursusmaterialet er let at gå til. Og godt, at man kan se besvarelsen, så man har en "løsning"."

Maibritt Hansen

 

"Utrolig god underviser, som virkelig forstår at forklare tingene så alle kan forstå det. Meget flot materiale, og meget udførligt beskrevet. Godt at have, når man kommer tilbage på arbejdet, og er i tvivl om nogle ting. Fantastisk lokale og faciliteter. Lækker morgenmad og frokost, og skønt at man lige kommer ud og får lidt frisk luft."- Anja Kemner

 

"Super god og inspirerende undervisning."

Connie Spangenberg

 

"Det var fint at kurset var skræddersyet til vores behov og ønsker."

Nils Søhlt

 

"Vil helt sikkert anbefaler jer til mine kolleger. Følte mig meget velkommen. Det var også super fedt at der ikke var så mange på holdet, så man hurtigt kunne få svar på spørgsmål."

Helena Sabina Christensen

 

"Underviseren var uhyre inspirerende og i stand til at holde "dampen oppe" helt til sidste opgave. Et rigtig godt kursus. Materialet er meget fint at arbejde ud fra og forekommer at være meget, meget anvendeligt, også når man er tilbage på arbejdet."

Benedicte Krog-Meyer

 

"Rigtig godt kursus. Jeg vidste i forvejen lidt om Excel men det var alt sammen selvlært og nu forstår jeg bedre hvorfor et Excelark ikke altid vil gøre som jeg vil have. Det var rigtig godt, at man brugte det materiale der blev udleveret. Ofte oplever man at man bare får en manual med hjem mens selve det der er gennemgået kun er foregået på projektoren."

Joan Kannegaard

 

"Dejlig med god tid til selv at løse opgaver."

Mai-Britt Jensen

 

"Utroligt "dejligt" kursus - meget kompetent underviser og meget hyggeligt."

Dorthe Ravnild

 

"Meget energisk underviser. Et meget højt fagligt niveau, og meget komprimeret. Et super kursus."

Henrik Thorup

 

"Levende og underholdende og letforståeligt. Dejligt at kunne gå i dybden med et enkelt emne. Gode muligheder for både øvede og uøvede brugere."

Susanne Arboe-Rasmussen

 

 

"Dejligt overskueligt kursusmateriale og opgaver."

Claus Grimar

 

 

"Fantastisk mødeforplejning. Glæder mig allerede til de næste kurser."

Maria Højerslev Møller

 

 

"Det er første gang jeg har oplevet en instruktør der underviste så man kunne forstå det."

John Andersen

 

"Nemt forståeligt"

Henrik Hjelm Jensen

 

"Rigtigt rigtig godt kursus. Jeg syntes det var rigtigt godt og at det vHenriHenrikar sammensat på en måde, så alle havde en chance for at følge med."

Marianne Joensen

 

"Jeg synes det er rigtig rart, at der er et begrænset kursusdeltagere antal på max. 10 personer. Det gør kurset mere intensivt."

Pia Samuttis

 

"Jeg fik væsentligt mere ud af kurset, end jeg havde regnet med."

Linda Ree Holtz

 

"Dejligt og humørfuldt."

Tommy Severs

 

"Rigtigt overskueligt kursusmateriale."

Rikke Skov Thomas

 

"Undervisningsniveauet passede rigtig fint til mit niveau."

Cecilie Schneider

 

"Fantastisk med løbende opgaver, genveje osv. som kommer med hjem."

Flemming Søvig

 

"Meget entusiastisk og pædagogisk."

Pia Berg

 

"Længe siden at jeg har deltaget på et kursus, hvor jeg fik så meget med hjem, fantastisk underviser."

Sussie Nørgaard Larsen

 

"Det bedste og mest operationelle kursus jeg har været på i min karriere i Københavns Kommune. Fint skift mellem kapitlerne. Lidt teori, og derefter opgaver som skulle løses individuelt. Fint at der var ekstra opgaver til dem som var hurtige. På den måde fik alle noget ud af kurset. Instruktørens faglige viden var imponerende. Fantastisk mødeforplejning. Glæder mig allerede til de næste kurser."

Maria Højerslev Møller

 

"Virkelig brugbart efter vi er skiftet til Office 2007. Instruktøren kender sit område. Man kan få svar på alt. Godt planlagt, så man beholde gejsten hele vejen igennem. Godt med ekstraopgaver."

Jan Gundersen

 

"Materialet er meget fint at arbejde ud fra og forekommer at være meget, meget anvendeligt, også når man er tilbage på arbejdet."

Benedicte Krog-Meyer

 

"Instruktøren underviser på en levende og vedkommende facon. Han har en god portion humoristisk sans."

Charlotte Jais Olsen

 

"Super gennemgang med fokus på de gængse problemstillinger ved brug af Excel. Forklarede tingene enkelt og præcist. Føler mig allerede som en "haj" til Excel;)"

Simon Holm Nielsen

 

"Godt med et solo kursus. Havde god tid fra lærens side."

Karl Lentz

 

"Et af de bedste IT-kurser jeg har været på. Simpelthen super godt."

Lars Høier